ABOUT US

Het City Hotel Vlissingen is een nieuw en modern hotel, mooi gelegen op een van de mooiste pleintjes van Vlissingen, de Oude Markt. Op het charmante plein staat de prachtige Sint Jacobskerk. Vanuit het hotel is het maar even lopen naar het Bellamypark, bekend om de vele mooie terrassen, restaurants en cafés.

Midden in het oude centrum van Vlissingen!

De zee, strand en boulevards zijn ook op loopafstand. En vanaf het Bellamypark loopt u zo de boulevard op. Het City Hotel Vlissingen heeft geen eigen parkeerfaciliteiten maar parkeergarage de "Fonteyne" ligt op slechts 20 meter van het hotel. In deze parkeergarage geldt betaald parkeren, net zoals in de rest van het centrum. Gratis parkeren is wel mogelijk op de Commandoweg, slechts 12 minuten lopen van het hotel.

Het moderne hotel heeft 12 twee-persoonskamers en 2 familiekamers. Iedere kamer heeft een eigen keuken, luxe badkamer, flatscreen tv, gratis WIFI en koffie en thee faciliteiten. De kamers hebben ofwel een balkon ofwel een Frans balkon.

 

Het hotel heeft een fraaie ontbijtzaal, waar u 's ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Voor lunch, diner of een drankje kunnen wij zeker leuke tips geven. Vraag het ons als u ergens lekker wilt eten of ergens wat wilt drinken.

U kunt 's middags vanaf 15.00 uur inchecken en 's ochtends tot 11.00 uur uitchecken. De receptie is dagelijks bemand maar er is geen nachtportier. U kunt het hotel in en uit met uw eigen sleutel.

 

Parkeren is helaas moeilijk in het oude centrum van Vlissingen. Er zijn betaalde mogelijkheden op een paar minuten van het hotel (parkeergarage de Fonteyne of parkeerplaats de Zeemanserve). Op circa 12 minuten lopen ligt de Commandoweg, hier kunt u 24 uur per dag gratis parkeren aan de linkerzijde van de straat (let op: na de borden "einde 30 KM" en niet bij een gele streep!)

Copyright © 2018 City Hotel Vlissingen