Vlissingen is ongepolijst, maritiem en kleurrijk. Het is de meest eigenwijze badplaats van Nederland en tegelijkertijd de derde havenstad van het land.

 

En dat betekent een boeiende mix van kilometers lange zandstranden, havens, boulevards, monumenten, industrieel erfgoed, toeristen, zeelui en inwoners uit alle windstreken. Vlissingen, vanouds dé arbeidersstad van Zeeland, heeft mooie rauwe kantjes en is alles behalve af. Juist dat maakt de stad zo boeiend. Steeds meer city-trippers weten de stad om die reden te vinden. Vanuit het City Hotel Vlissingen ervaar je de stad en de zee...

Vlissingen staat vooral bekend om de mooie boulevards. Maar Vlissingen heeft veel meer te bieden. Uiteraard de zee en het strand, maar ook leuke en goede restaurants, gezellige cafés en zonnige terrassen. Ook op cultureel gebied is er van alles te doen en ontdekken.

 

Zoals leuke straattheaters, muziekfestivals en optredens. Regelmatig zijn er gezellige markten en de grote bioscoop Cinecity en de grote theaterzaal CCXL biedt alles wat filmliefhebbers en theaterbezoekers zoeken. Ontdek Vlissingen en geniet ervan!

Copyright © 2018 City Hotel Vlissingen